Siste ‘Bitcoin Dev Kit’ forbedrer personvernet og reduserer avgiftene

Bitcoin Development Kit versjon 0.2.0 har introdusert en rekke nyttige forbedringer og feilrettinger.

Kort fortalt

Bitcoin Development Kit er oppdatert til versjon 0.2.0.
Den siste utgivelsen inneholder flere nye funksjoner og forbedringer som „gren og bundet“ alghoritme.
BDK er utviklet som et åpen kildekodeprosjekt og er designet for å være „et solid grunnlag for plattform-Bitcoin-lommebøker.“

En ny versjon av Bitcoin Pro ble utgitt i går, og medførte flere nye funksjoner, feilrettinger og forbedringer. BDK er en samling verktøy og biblioteker designet for å være „et solid fundament for kryssplattform Bitcoin-lommebøker.“

“Hovedpoenget med denne utgivelsen er at den er vår første utgivelse med god testdekning og dokumentasjon publisert til [Crates.io] og [BitcoinDevKit.org]. Dette gjør det mulig for devs som enkelt vil bruke biblioteket vårt å inkludere det som en avhengighet, ”sa BDK-bidragsyter Steve Myers til Decrypt, og tilføyde:“ BDKs overordnede poeng er å gjøre det lettere for lommebokutviklere å trygt bruke vanlige og avanserte lommebokfunksjoner. ”

Fra og med versjon 0.2.0 har prosjektet – som ble grunnlagt tidligere i år av Alekos Filini – offisielt endret navn fra „Magical Bitcoin“ til „BDK.“

Åpen kildeinnsats blir for tiden utviklet av forskjellige bidragsytere som Steve Myers, Riccardo Casatta, Daniela Brozzoni, Mark Erhardt, Richard Ulrich, Justin Moon, Will Clark og pseudonym „eupn.“

En av de viktigste nye funksjonene i 0.2.0 er tillegg av en algoritme kalt „gren og bundet.“ Dette gjør at utviklere kan redusere størrelsen på transaksjonsdata på blockchain, redusere avgiftene og forbedre personvernet ved å minimere ekstra utganger.

“’Valg av gren og bundet mynt‘ er mer rettet mot lommebøker med høyt volum som bruker og mottar mange transaksjoner, det prøver å finne en kombinasjon av transaksjonsinnganger slik at en utgifttransaksjon ikke trenger å gjøre noen endring, dette gjør utgifttransaksjoner mindre og mer private, ”forklarte Myers.

Bitcoin får to store forbedringer i historisk kodeoppdatering

De etterlengtede Schnorr- og Taproot-forslagene ble implementert i Bitcoin Core tidligere i dag, i henhold til forpliktelseshistorikk tilgjengelig på åpen kildekodeplattform GitHub.

En annen ny funksjon er nøkkelgenerasjonen som tar sikte på å effektivisere prosessen med å lage nye frøfraser og private nøkler.

„Nøkkelgenerering er en mer grunnleggende funksjon som gjør at lommebokutviklere kan bruke BDK til å generere tilfeldige BIP32 utvidede private nøkler og BIP39 mnemoniske frøord som du trenger å gjøre hvis du ikke bruker en maskinvarelommebok i lommebokapplikasjonen.“ Myers bemerket.

Oppdateringen introduserte eller forbedret også funksjoner som lommebokbeskrivelsesmaler og makroer, generiske nøkkeltyper og andre.