Bitcoinin hinta ylittää 19100 dollaria

Bitcoin on alkanut viikon lähettämällä pieniä voittoja. Lehdistöaikana suurin kryptovaluutta markkina-arvon mukaan on 19 194,53 dollaria (+ 0,58%) CoinMarketCapin mukaan. Kaavio USD / BTC-kaupankäyntiparista EXANTE:

lta Ethereum on puolestaan ​​kasvanut 586,75 dollariin (+ 1,96%), kun taas XRP on noussut 0,3% ja käy kauppaa nyt 0,506 dollarilla. FxPron analyytikkoryhmä sanoo: „Negatiiviset Bitcoin-ennusteet eivät ole vielä loppujen lopuksi toteutuneet:

vertailusala on palannut viime viikon alun keskitasolle. Uuden työviikon alussa Bitcoin on kasvanut 1,5% ja on Tällä hetkellä kaupankäynnin arvo on noin 19 200 dollaria. Toisaalta Immediate Edge viime viikolla nähtiin hintadynamiikkaa lähellä nollaa. Toisaalta ahneuden ja pelon indeksi on palannut erittäin kuumalle tasolle (95), mikä vastaa „äärimmäistä ahneutta“ Tämä tekninen indikaattori ei ole pystynyt jäähtymään viime viikolla tapahtuneen salausmarkkinoiden korjauksen takia, joten todennäköisesti suuntaus jatkuu.

Yksi tekijöistä, jotka voisivat ajaa markkinoita, on uutinen, että MicroStrategy on onnistunut kerätä 650 miljoonaa dollaria Bitcoinsin ostamiseksi alun perin suunnitellun 400 miljoonan dollarin sijasta. Yleensä instituutioita voivat ohjata perinteiset markkinat, joissa kaikki kasvaa jälleen, ja uutiset koronavirusrokotuksen hyväksymisestä tukevat. ine.

Optimismi voi kuitenkin olla lyhytaikaista, koska virus mutatoituu, ja kestää jonkin aikaa, ennen kuin globaali yhteisö tajuaa, että kyseessä on uudentyyppinen virus, jonka kanssa ihmiskunnan on tottuttava elämään. Sillä välin koronavirusta koskevat uutiset ravistavat markkinoita, mikä vaikuttaa jopa salausmarkkinoihin, joista on tullut erittäin riippuvaisia ​​suurten sijoittajien tunteista.

„CoinMarketCapin sijoituksen mukaan yhdeksän kymmenen parhaan joukossa olevat valuutat ovat vihreitä. Kaikkien CoinMarketCapissa lueteltujen valuuttojen markkina-arvo on 561 743 931 585 dollaria.